Home Beograd Biljana Lukić: Opozicija ima „džokera“ da je izvuče iz ove kataklizme koju...

Biljana Lukić: Opozicija ima „džokera“ da je izvuče iz ove kataklizme koju su izazvali

21
0
Glasanje Niš - Srbija izbori
Foto: N1

„Našu opoziciju krasi bazični nedostatak strategije. Opozcija je rešila da ne posluša građana koji su rekli ujedinite se, dogovorite se, a mi ćemo da vas sledimo“, izjavila je novinarka Biljana Lukić.

„To se pokazalo sa spiskom zahteva za vrema protesta Srbija protiv nasilja, koji je izgledalo kao pismo Deda Mrazu. To se se vidi i sada. Opozcija je rešila da ne posluša građana, koji su rekli ujedinite se, dogovorite se a mi čemo da vas sledimo“, rekla je Lukić u emisiji Novi dan na N1.

Ako su uslovi nepromenjeni zašto četiri meseca vuku konopac „uslovi, pa izbori“, upitala je.

„Ako ne mogu da izdrže bitku nije trebalo da nas zamajavaju pričom izbori pa uslovi. Zaokret ‘Biram borbu, uslovi nisu važni’, meni ne pije vodu“, navela je ona.

Kako je kazala, najvažnije je bilo da se ne rasture, pa i ako donesu pogrešnu odluku.

„Jer tako ujedinjeni predstavljali su snagu, sada ni jedni ni drugi ne predstavljaju snagu“, smatra Biljana Lukić.

„DS i Aleksić da se vrate kući“

Prema njenoj oceni, Demokratska stranka i Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića trebalo bi da se „vrate kući“, odnosno, kako kaže,  onome što su obećali i da nastave, zajedno sa Strankom slobode i pravde i Srbija centar da vrše pritisak.

„Ako četiri najjače stranke nastave da vrše prtisak imamo šansu“, navela je ona.

Ona je kazala da ne očekuje da će „ekipa“ koja je odlučila da se „bori za mandate“ napraviti neku promenu. Kako je kazala, oni bi trebalo da izaberu najbolju opciju za kandidata.

„Da pozovu Sava Manojlovića i da dobiju kandidata zbog koga će lenji glasač da kaže idem da glasam. Oni imaju mogućnost da iz ove kataklizme koju su izazvali izvuku nešto dobro. Oni nemaju kandidata. Savo Manojlović jeste džoker“, kazala je ona.

O Jovanovu i pudlama

Biljana Lukić kaže da ju je zabolelo „što je Milenko Jovanov toliko neobrazovan i ne zna da je pudla izvorno iz Nemačke“.

To je najinteligentija rasa, veoma ratoborna u standard verziji. Volela bih da Miloš Jovanović ali i drugi opozicionari budu standard pudle jer bi brzo doakali ovim uličnim hijenama, istakla je Biljana Lukić.

Podsetimo, reagujući tokom supštnske rasprave na izlaganje poslanika Miloša Jovanovića iz koalicije NADA,  šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da koliko god glasno da laje, francuska pudla ostaje francuska pudla, i nikad neće biti ni rotvajler, niti nešto drugo.

 

Izvor: N1 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here