Home Gradski izbori Naprednjaci i radikali po prvi put zajedno u koaliciji u Novom Sadu...

Naprednjaci i radikali po prvi put zajedno u koaliciji u Novom Sadu za lokalne izbore: Na listi još socijalisti, proleteri i zavetnici

43
0
Novi Sad - Srbija izbori
Foto: wikipedia.org

U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke potpisan je koalicioni sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Novom Sadu, a listu će predvoditi ova partija.

Ispred gradskog odbora SNS koalicioni sporazum potpisali su gradonačelnik Novog Sada i član predsedništva SNS-a Milan Đuric, a koaliciju čine: Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera, Zdrava Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Zavetnici.

Većina partija su dugogodišnji koalicioni partneri SNS u Novom Sadu.

Ovaj put nema Pokreta obnove kraljevine Srbije koji je izbačen iz gradske vlasti prošle godine i od tada su u opoziciji.

Na listi koju predvodi SNS prvi put su radikali koji su u novosadskom parlamentu zajedno sa svojim predsednikom gradskog odbora Đurađom Jakšićem bili žestoki protivnik naprednjaka svih ovih godina.

Ipak, Vojislav Šešelj je pre izvesnog vremena u gostovanju na Hepi televiziji rekao da postoji saglasnost naprednjaka i radikala o zajedničkom izlasku na izbore.

Jakšić je tada medijima rekao da će biti „tako kako kaže predsednik stranke“.

 

Izvor: Danas Online 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here