Home Gradski izbori Koalicija oko SNS-a na izbore u Nišu pod nazivom ‘Aleksandar Vučić –...

Koalicija oko SNS-a na izbore u Nišu pod nazivom ‘Aleksandar Vučić – Niš sutra’

45
0
glasanje_srbijaizbori_1
Foto: N1/AFP/Andrej Isaković

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS) izaći će na predstojeće izbore u Nišu sa nazivom „Aleksandar Vučić – Niš sutra“, a nosilac liste za grad Niš biće naprednjak Dragoslav Pavlović, bivši direktor Javno komunalnog preduzeća „Mediana“, sada zaposlen u Elektroprivredi Srbije.

Koalicioni sporazum potpisali su predstavnici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici.

Nosilac liste koalicije „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ Dragoslav Pavlović rekao je da su sporazumom rešili da nastave politiku predsednika Aleksandra Vučića.

„Danas ovde vidite i neka nova lica, ali se ne odrčemo i ljudi koji su već ostavili neki pečat i trag u našoj političkoj partiji i grupaciji“, izjavio je Pavlović.

On je kazao da će osam političkih stranaka koje čine koaliciju predstaviti svojim predizbornim programom u narednim danima.

„Probaćemo da se borimo jednom novom energijom i da na pravi način na izborima pokažemo ko smo, kako vidimo u budućnosti naš grad i šta želimo od našeg grada. Sve vas molim da zajedno krenemo da radimo i da prosperitet grada ne bude upitan u narednom periodu“, izjavio je Pavlović.

Prema njegovim rečima, koalicija „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ krenuće odmah sa prikupljanjem potpisa i on je izrazio nadu da će listu predati na verifikaciju već u toku popodneva.

 

Izvor: Danas Online 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here