Home Некатегоризовано SNS aktivisti izbačeni iz zgrade: Hajde napolje…

SNS aktivisti izbačeni iz zgrade: Hajde napolje…

43
0
Glasanje - Srbija izbori
Foto: B92, Tanjug

Srpska napredna stranka krenula je već odavno u kampanju od vrata do vrata gde skoro svakog dana uznemiravaju građane. Neretko se dešava da ne naiđu na prijatnu dobrodošlicu od Beograđana, pa tako bivaju ili građanski uhapšeni ili izbačeni. Sličnu sudbinu doživelo je četiri člana Srpske napredne stranke koji su u nedelju, u vreme odmora, išli od vrata do vrata i uznemiravali građane, te ih je jedan od stanara zgrade.

– Mi smo iz Srpske napredne stranke. Mogu li da Vas zamolim za mišljenje o predsedniku – pitala je čoveka aktivistkinja SNS-a.

– Da li vi znate koje je vreme – upitao je čovek na čija su vrata aktivisti pozvonili. Nakon nekoliko trenutaka potpune tišine, diskusija između čoveka i naprednjaka je nastavljena.

– Izvinjavamo se, pitamo samo za mišljenje – ponovo je upitan čovek, koji ih je potom podsetio da postoji nešto što se zove kućni red i vreme za odmor, te da nije pristojno da se građani tada uznemiravaju.

– To što vas ovaj vaš tera da radite to… Možda morate to da radite, a možda i volite, ali ja ne želim da učestvujem u tome – rekao je stanar i predložio aktivistima da dan provode sa porodicama umesto što uznemiravaju građane.

– Nema ničeg ružnog što mi radimo i to je legitimno – napomenula je jedna od aktivistkinja.

– Ima, ima svašta ružnog i nije legitimno. To što može vaš predsednik vama da priča i Brnabić isto da je to legitimno, to ljudi nije legitimno – rekao je čovek i dodao da će ih sada ispratiti iz zgrade.

– Hajmo, hajmo, lepo napolje, polako – rekao je čovek i krenuo za aktivistima koji su pognute glave napuštali zgradu.

Dok im je čovek pokazivao put ka izlaznim vratima u hodniku zgrade se pojavila još jedna stanarka, koja je u potpunosi podržala odluku čoveka da SNS aktiviste izbaci iz zgrade.

– Ovako nepristojno da se ponašate i da uznemiravate ljude u nedelju… To možete samo vi iz Srpske napredne stranke – rekao im je čovek dok im je pristojno pokazivao put do vrata.

Kada su izbačeni iz ove zgrade, aktivisti Srpske napredne stranke samo su otišli u zgradu pored. Dakle, očekuje nas mnogo navala naprednjaka na naša vrata…

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here