Home Beograd „Odluka Nestorovića ide na ruku Vučiću, izbori jedino rešenje“

„Odluka Nestorovića ide na ruku Vučiću, izbori jedino rešenje“

88
0
Foto: N1

Jedan od osnivača „Mi – glas iz naroda“ Branko Pavlović rekao je da taj pokret neće podržati ni SNS ni opoziciju i da su novi izbori u Beogradu jedino ozbiljno rešenje i rešavaju političku tenziju. Dodaje da je napuštanje tog pokreta od strane Branimira Nestorovića i Aleksandra Pavića pokušaj razbijanja „Mi – glas iz naroda“, koje stopostotno ide na ruku Aleksandru Vučuću.

– Objektivno je to pomoć SNS jer stvara veliku konfuziju – ocenio je Pavlović i dodao da je od šest odbornika, koliko je njegov pokret osvojio u Beogradu, u „Mi – glas iz naroda“ ostalo dvoje, jer su i Aleksandar Jerković i još jedna gospođa napustili pokret.

– Rade ovo bez ozbiljnog povoda, što me navodi na pomisao da se radi na razbijanju stranke. Time suštinski idemo ka novim izborima – dodao je.

Istakao je da preostala dva odbornika neće podržati SNS, istakavši da je trenutna vlast u Beogradu „izuzetno loša“, jer „imamo enormnu korupciju, arčimo minimum 200 miliona evra godišnje na korupciju“ i da to treba promeniti.

Istakao je i da preostala petorica osnivača „Mi – glas iz naroda“ nisu razgovali sa SNS o formiranju vlasti u Beogradu, podsetivši da su Nestorović i Pavić, istupajući iz ovog pokreta kazali da će napraviti svoju organizaciju koja će ići na ponovljene izbore.

Smatra i da je ono što se dešavalo tokom izbornog dana 17. decembra u Beogradu „svakako bilo u skladu sa zakonom“.

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here