Home Beograd POКS: Izjave čelnika SNS-a potvrđuju da je bilo kupovine odbornika u Beogradu

POКS: Izjave čelnika SNS-a potvrđuju da je bilo kupovine odbornika u Beogradu

99
0
Foto: N1

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) ocenio je u saopštenju da izjave čelnika SNS-a da imaju većinu od 56 odbornika u Beogradu, iako, kako navode, izborni rezultati drugačije pokazuju kao i volja opozicionih stranaka da neće podržati vlast, samo potvrđuje tvrdnje da je bilo kupovine dva odbornika.

„Očigledno je da ova vlast reaguje samo na pritisak spolja i da samo zbog toga i u Beogradu nismo dobili kupljenu većinu kao u Ljigu i brojnim drugim gradovima. Takav scenario je bio spreman i za Beograd, ali očigledno je da se vlast više plaši reakcije svojih mentora sa zapada nakon rezolucije parlamenta EU, nego protesta svojih građana“, izjavio je predsednik POКS-a Vojislav Mihailović.

Mihailović je ocenio i da su licemerni pozivi čelnika SNS-a za dijalogom sa opozocijom, dok, kako navodi, u isto vreme „krađom izbora i kupovinom odbornika širom Srbije formiraju vlast na lokalnom nivou“.

„Prvo neka se utvrdi puna istina o izbornoj krađi, pa tek onda dolaze na red pregovori oko izbornih uslova za ponovljene izbore u Beogradu i redovne gde nisu održani. Bez rešenja ova dva pitanja opozicija ni na jedne izbore ne treba da izlazi“, poručio je Mihailović.

 

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here