Home Beograd POKS podržava predlog Proglasa o minimumu uslova za izlazak na izbore

POKS podržava predlog Proglasa o minimumu uslova za izlazak na izbore

83
0
papir-srbjaizbori
Foto: Thinkstock

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da pruža podršku listi minimalnih uslova za izlazak na buduće izbore koje je sastavio „Proglas“.

„Bez čišćenja biračkog spiska od glasača sa lažnim prebivalištem, sprečavanja kupovine glasova i oslobađanja medija za predstavnike opozicije da se ravnopravno predstave građanima kao i vladajuće stranke, opozicija ne treba da učestvuje ni na jednim budućim izborima. Ukoliko vlast na to ne pristane, opozicija treba da bojkotuje izbore i nastavi borbu vanparlamentarnim metodama i opstrukcijom rada parlamenta“, zjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

On je dodao da opozicija složno i jedinstveno treba da insistira i na tome da se do kraja istraži izborna krađa sa prošlih izbora i krivci dovedu pred lice pravde.

„To mora biti važan uslov za izlazak na izbore od koga se ne sme odustati, jer će se u suprotnom izborna prevara ponoviti. Svesni smo da dalji rast tenzija u društvu nikom nije potreban, ali nam nije potreban ni život u diktaturi“, zaključio je Mihailović.

Izvor: Danas Online 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here