Home Gradski izbori Marinika Tepić uoči sutrašnje sednice strepi da bi opoziciji mogao da bude...

Marinika Tepić uoči sutrašnje sednice strepi da bi opoziciji mogao da bude podmetnut suzavac: SAJ tokom vikenda pretresao Skupštinu

36
0
Foto: sr.wikipedia.org
Foto: sr.wikipedia.org

„Mi smo imali tokom vikenda potvrdu od kolega koji su bili u Narodnoj skupštini da je bila dojava o bombi i da je antiteroristička jedinica ušla u Skupštinu. Nakon toga je drugi kolega potvrdio da je to tačno i da su ga pretresali. Dolazeći u emisiju koleginica koja radi sa mnom u poslaničkom klubu je potvrdila da su je takođe pretresali maltene do izuvanja. Meni to stvara ozbiljnu zabirnutost i javno postavljam pitanje da li će antiteroristička jedinica i ljudi o kojima nemate informaciju da borave na ovaj način u Narodnoj skupštini podmetnuti u naše prostorije nešto jer mi slušamo danima na Pinku da se otužujemo za pravljenje haosa, da bacamo suzavce”, izjavila je Marinika Tepić u emisiji “Iza vesti” N1.

Upitana šta bi to moglo biti podmetnuto, Marinika Tepić je navela suzavac, saopštila je SSP.

“Danima unazad se na Pinku pravi kampanja kako mi želimo da bacamo suzavce, ne znam ni kako izgleda suzavac, ne znam kako je moguće uneti tako nešto, a kamoli bombu”, rekla je Marinika Tepić.

“Ulazi antiteroristička jedinica u Narodnu skupštinu i pretresa ljude, sigurno nije ušla da pretresa ljude nego prostor da tu bombu nađe. I ja sam osnovano zabrinuta šta su oni radili u našim prostorijama”, dodala je Marinika Tepić.

Izvor: Danas Online

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here