Home Beograd Aleksić: Mislim da se svi već sad pripremaju za prolećne lokalne i...

Aleksić: Mislim da se svi već sad pripremaju za prolećne lokalne i nove beogradske izbore

51
0
Miroslav Aleksić
Foto: N1

Mslim da se već sad svi pripremaju za prolećne lokalne i beogradske izbore, kazao je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.

Aleksić, koji je uz potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić predvodio listu “Srbija protiv nasilja” na republičkim izborima je za današnji list Nova ocenio da su razgovori koje je vlast vodila sa pojedinim odbornicima Branimira Nestorovića, POKS-a samo pokušaj Aleksandra Šapića da napravi većinu. Naveo je i da je bilo pokušaja Šapića „da se ide i prema odbornicima“ Srbije protiv nasilja, ali da smatra da će svi ti Šapićevi pokušaji ostati neuspešni.

Iako je, kako je kazao, jasno da preko Nestorovića i njegovog navodnog odbijanja da formira vlast u Beogradu sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić pravi pokriće za nove beogradske izbore.

“Izgovor će mu biti ne to što je uhvaćen u izbornoj krađi, već to da nema većine. Pritom, da iskoristi Nestorovića kao opoziciju još jedan krug i pokuša da još jednom obmane građane da se radi o opozicionom kandidatu”, naveo je Aleksić.

Izvor: Danas Online