Home Parlamentarni izbori „Nije izdaja što hoću na izbore“

„Nije izdaja što hoću na izbore“

101
0
screenshot b92
Foto: b92

Beograd — Aleksandar Šapić ušao je u izbornu trku kao optimista, a smeta mu što predstavnici opozicije, koji su za bojkot izbora, to smatraju izdajničkim potezom.


Beograd — Aleksandar Šapić ušao je u izbornu trku kao optimista, a smeta mu što predstavnici opozicije, koji su za bojkot izbora, to smatraju izdajničkim potezom.
„Smeta mi što oni koji nisu za izlazak na birališta govore da su ovi drugi izdajnici i obrnuto. Neka me politički eliminišu, ali ni u kakvim podelama neću da učestvujem“, rekao je predsednik Opštine Novi Beograd i lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) za „Večernje novosti“.

On kaže i da mu je čudno da neko bilo koga ubeđuje da je bojkot izbora dobar ili loš, navodeći da je „to legitiman vid političke borbe“.
„Za nekoliko nedelja predstavićemo ljude poznate javnosti koji će biti na listi. To će biti ljudi koji imaju kredibilitet. Neće biti jednoumlja, loše bi bilo da svi mislimo identično, ali će nam osnovni principi biti isti. Nisam zvao sportiste, ne bih voleo da neko ima problem. Ako neko sam bude hteo, dobrodošao je“, rekao je Šapić.

On je dodao da se, nakon što su propali razgovori o koaliciji sa Demokratskom strankom Srbije (DSS), SPAS odlučio za samostalno nastupanje na izborima, ali da su vrata i dalje otovorena.

„Idemo sami, ali su vrata i dalje otvorena za sve koji dele načela SPAS. Ponudio sam DSS ujedinjenje u organizaciju koju bih ja predvodio. Nije im odgovaralo, nastavili su svojim putem. Nije bilo zlih reči. Želim im sve najbolje“, naveo je Šapić.

Preuzeto sa: https://www.b92.net/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here