Home Parlamentarni izbori General Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima

General Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima

265
0
nada

Penzionisani general Božidar Delić biće nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima, saopštili su danas čelnici te organizacije na konferenciji za novinare.


Penzionisani general Božidar Delić biće nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima, saopštili su danas čelnici te organizacije na konferenciji za novinare.
Umesto najavljenog predsedničkog kandidata te koalicije Miloša Jovanovića, koji je u međuvremenu saznao da je pozitivan na koronu, pročitano je njegovo pismo, u kome obelodanjuje Delića za nosioca liste i ističe da se radi o čoveku koji predstavlja „više od običnog vojnika i oficira“, jer je“jedan od najvećih, ako ne i najveći srpski ratnik“.

Delić je objasnio da je kandidaturu prihvatio jer NADA obuhvata ljude sa kojima je godinama i decenijama unazad kao vojnik činio ono što je Srbija tražila.
Zajedničko je, objasnio je Delić, osim ljubavi prema Srbiji, i to što imaju iste stavove o politici, ekonomiji i tome kako zemlja treba da izgleda u budućnosti.

Rešio sam da sve svoje intelektualne i fizičke mogućnosti dam u koaliciju NADA, sa verom da ćemo postići rezultat koji će uticati da Srbija u budućnosti krene pravcem kojim treba da krene, poručio je Delić, koji je bio ratni komandant 549. motorizovane brigade 1998. i 1999. godine na Kosovu

Lider Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović konstatovao je da kolaiciju NADA i Delića spaja patriotizam i ljubav prema Srbiji, a njegovim stavljanjem na čelo liste dokazan je i kakav je odnos te koalicije prema Kosovu.

Ovo je koalicija koja daje nadu da ćemo da dobijemo dovoljno glasova da promenimo tok događanja u Srbiji nabolje, zaključio je Mihailović.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here