Home Parlamentarni izbori SSP i Narodna stranka: Beograđani, pošaljimo ovu štetočinsku vlast u penziju

SSP i Narodna stranka: Beograđani, pošaljimo ovu štetočinsku vlast u penziju

471
0
nar str

Predstavnici Stranke slobode i pravde i Narodne stranke pozvali su građane da izađu na izbore i „oteraju ovu štetočinsku vlast u političku penziju“, upozorivši Beograđane da odbornici vlasti na današnjoj sednici nameravaju da zaduže grad za novih 35 miliona evra.

Predstavnici Stranke slobode i pravde i Narodne stranke pozvali su građane da izađu na izbore i „oteraju ovu štetočinsku vlast u političku penziju“, upozorivši Beograđane da odbornici vlasti na današnjoj sednici nameravaju da zaduže grad za novih 35 miliona evra.
„Gotovo je, njihov mandat se završava, ko kog bude bio na listi, iza kog se budu sakrili mi ih znamo, ne mogu nikog da nam poture. Mi znamo da će svi koje nam oni nude – a tu prvenstveno mislim na Aleksandra Šapića, nastaviti ovu politiku sa rasprodajom simbola Beograda, sa idejom da se sruši stari Savski most, sa svim štetnim projektima“, rekla je predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović, ispred zgrade Skupštine Srbije, gde su se ranije održavala zasedanja poslanika, a danas je sednica Skupštine grada.

Kako je poručila, izbori su 3. aprila i već dan posle „Beograd će dočekati novo vreme, vreme Beograđana“, za šta je, navela je, potrebno samo da se izađe na izbore i glasa protiv sadašnje vlasti.

Ona je nabrojala, kako je rekla, niz „štetočinskih poduhvata“ ove vlasti, „rađenih protiv interesa građana, nestručno, ekološki problematičnih“.
„Metro nam je potreban, ali ne da ide iz livade do livade. Umesto garaža i parkirališta dobili smo oko sokolovo, ali ne kažnjava bahate vozače sa kolima pod rotacijom, spalionica će enormno zadužiti građane, nedelju dana nakon rekonstrukcije Trga Republike kocke su poispadale, ostali smo bez glavne autobuske i železničke stanice“, navela je Popović.

Šef odborničke grupe Narodne stranke Marina Lipovac Tasković je naglasila da gradske vlasti nameravaju da Beograd zaduže za novih 35 miliona evra, samo dva meseca pre izbore, jer očito „ne očekuju da će ih dobiti“.

„Kada se uzimaju krediti odobravaju se avansi, obično je to 20 odsto, ali neke firme u Srbiji dobijaju i 100 odsto. To znači da vlastima nedostaje para za privatne bankarske račune i na računu partije“, rekla je Tanasković, pozivajući gradjane da na izborima „kazne“ ovu vlast za šta je „dovoljna olovka“.
Popović i Tanasković su navele da će se uskoro znati ko će biti na listi ovih stranaka za gradske izbore koju predvodi Vladeta Janković. Dodale su i da će njih dve biti na toj listi.

Preuzeto sa: https://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here