Home Gradski izbori „Deo opozicije odustao od izbornih uslova“

„Deo opozicije odustao od izbornih uslova“

26
0
Foto: Direktno.rs/Printscreen
Foto: Direktno.rs/Printscreen

Predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović ukazao je na nedoslednosti pojedinih opozicionih prvaka i subjekata, posebno onih koji su odlučili da izađu na beogradske izbore 2. juna bez ispunjenja traženih izbornih uslova.

Šarović je naveo kako smatra da smo prisustvovali sluđivanju naroda prethodnih nedelja i meseci, i voluntarizmu koji je došao do izražaja u vezi sa postavljenim izbornim uslovima.

– Prvo se priča o krađi pa se odustaje od zahteva, protesta, kao i odgovornosti onih koji su krali, „a tvrdite dokazali smo krađu“. Pa kažete, najvažniji su izborni uslovi, pa potpišete svi zajedno da ako ne bude uslova nema izlaska na te i takve izbore itd., a onda deo tih organizacija predvođen Zeleno-levim frontom kaže „mi smo odluku već doneli pre dve nedelje, ali ćemo je prvo saopštiti koalicionim partnerima“ – istakao je Šarović za „Slaviju info“ i dodao da je ovo idealna situacija za režim i Aleksandra Vučića kao onih kojima jedino odgovara podela u opoziciji.

Šarović ocenjuje i da, kada se pogleda deo opozicije koji izlazi na izbore i njihov slogan „Biram borbu“, time se, kaže, taj deo opozicije određuje ne prema biračima nego prema drugom delu opozicije što, kako je naveo, apsolutno nije normalno.

– Vi treba glasačima da se obratite, da njih u nešto ubedite kako bi vam dali glas. Jedino za šta se oni bore su lične pozicije i da ubede biračko telo da je kriv „onaj drugi“, a ne oni. Pobedu više niko i ne pominje – konstatovao je Šarović.

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here