Home Kosovo Vučić Srbima koji su peške s KiM došli na miting: Hvala što...

Vučić Srbima koji su peške s KiM došli na miting: Hvala što volite Srbiju

123
0
avuckzss44-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba s KiM, koja je u petak pešice krenula sa Jarinja kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu.


Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba s KiM, koja je u petak pešice krenula sa Jarinja kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu.
Vučić ih je primio u Predsedništvu, gde su došli s transparentom, koji su nosili tokom celog puta, s natpisom: „Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića“.

Vučić je zahvalio grupi Srba sa Kosova i Metohije koja je prošlog petka pešice krenula kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku, na tom poduhvatu, ali pre svega, kako je rekao, na tome što vole Srbiju i KiM u Srbiji.
„Hvala, ne zbog mene ili bilo koga drugog, već na ljubavi prema KiM i svojoj otadžbini“, poručio je Vučić nakon sastanka s njima u zgradi Predsedništva.

Predsednik je istakao da su time što su uradili pokazali kako su i koliko u stanju da se žrtvuju za Kosovo i Metohiju i koliko kilometara da pređu.

„Neki su dobijali infuziju, imaju žuljeve, malo ko je nepovređen, ali su izdržali ovaj težak i naporan put sa severa KiM do Beograda, da bi pružili podršku miru, stabilnosti, ali i očuvanju naše otadžbine i očuvanju svojih domova i sopstvenom opstanku na KiM“, podvukao je predsednik.

„Moja ogromna zahvalnost vama. Hvala što volite Srbiju i, pre svega, Kosovo i Metohiju u Srbiji“, rekao je Vučić.

Mladići sa KiM, njih 27, pošli su u petak, a na marš mira su se odlučili, kako su naveli, da bi dali podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovim naporima za bolji život kako Srba na KiM, tako i za bolju, jaču i modernu Srbiju i bolji život svih njenih građna.

Iz Leposavića, na putu ka Beogradu, prošli su do sada kroz Rašku, Ušće, Kraljevo, Mrčajevce, Preljinu, Ljig, Lajkovac i Stepojevac.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here