Home Kosovo Gojković: Uskoro rasprava u parlamentu o Kosovu

Gojković: Uskoro rasprava u parlamentu o Kosovu

115
0
thinkstock sk
Foto: Thinkstock

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je danas da će se uskoro u parlamentu raspravljati o pitanju Kosova.


Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je danas da će se uskoro u parlamentu raspravljati o pitanju Kosova.
Ona je za televiziju Pink izjavila da se o tome dogovorila sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučić.

Najavljujući da parlament u narednom periodu očekuje i poseban zakon o zaduživanjima u švajcarskim francima, kao i Tijanin zakon koji predvidja doživotne kazne zatvora za ubice i silovatelje dece i trudnica, Gojković je istakla da su sve to važne teme i da očekuje da u raspravi učestvuju svi poslanici.

„Raspravljaćemo i u dogovoru sa predsednika države i Vlade Srbije i o pitanju Kosova i Metohije. Sve su to vrlo važne teme i time pokazujemo da štitimo interese gradjana u parlamentu. Ubedjena sam da će svi poslanici učestvovati u raspravi o ovim važnim temama. Parlament je mesto dijaloga za one koji imaju svoje poslanike u parlamentu“, navela je Gojković.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here