Home Parlamentarni izbori Mihajlovićeva: Hteli bi da nas smene, ali se plaše izbora

Mihajlovićeva: Hteli bi da nas smene, ali se plaše izbora

116
0
sh
Foto: sh.wikipedia.org

„Opozicija želi da smeni aktuelnu vlast, ali se plaši izbora zbog čega nalazi stotine razloga da ne izađe pred sud građana“.


„Opozicija želi da smeni aktuelnu vlast, ali se plaši izbora zbog čega nalazi stotine razloga da ne izađe pred sud građana“.
To je izjavila potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Mihajlović je za list Politika kazala da se zalaže za vanredne izbore, jer je prema njenim rečima, najpoštenije da građani ocene vlast i opoziciju.

„Ili je njihov cilj da ukinu demokratiju, da zabrane građanima da iskažu svoju volju i da nekakvom revolucijom promene legitimnu vlast“, upitala je Mihajlović koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre.

Govoreći o protestima širom Srbije, ona je navela da su to protesti nezadovoljnih građana koje u jednom delu finansira deo opozicionara a da je njima zabranjeno da govore.

Upitana koliko je jaka „opozicija unutar SNS“, ona je odgovorila da mnogi ne bi bili srećni kada bi rezultati bili glavno merilo rada.

„Ali provetravanje je dobro za zdravlje: otvorite prozor, uđe svež vazduh, pobijete bacile i lakše dišete“, poručila je Mihajlović.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here