Home Parlamentarni izbori Mihajlović: Kako da razgovaram sa Jeremićem i Obradovićem?

Mihajlović: Kako da razgovaram sa Jeremićem i Obradovićem?

152
0
sh
Foto: sh.wikipedia.org

Beograd — Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se zalaže za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.


Beograd — Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se zalaže za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.
Ona je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve, dodala da ako do izbora dođe, to treba da se desi da bi se videlo da li građani podržavaju rad Vlade Srbije koju predvodi Srpska napredna stranka.

„Ja sam uvek za izbore, to je možda čak dobro za SNS, ali ne znam da li će ih biti. Pretpostavljam da će se Aleksandar Vučić, kao neko sa mnogo više informacija od svih nas pojedinačno, u vezi s tim pitanjem više voditi interesima države nego stranke“, kazala je ministarka za televiziju Prva.

Ona je rekla i da se „apsolutno“ nije prepoznala u Vučićevim rečima da mu neki iz SNS „zabijaju nož u leđa“.

„Uvek mogu da pretpostavim na koga je mislio ali nije na meni da o tome govorim. Izvršni odbor stranke mora da ima sve informacije, predsednik Izvršnog odbora treba da govori o tome prvo na organima stranke a potom i u javnosti“, rekla je Zorana Mihajlović.

Komentarišući zahteve za njenom ostavkom na građanskom protestu u Nišu povodom ranije izjave da nema šta da se razgovara sa opozicijom, ministarka je rekla da treba razgovarati sa svim ljudima koji protestuju, ali ne sa „nekoliko navodnih opozicionara“.

„Obaveza Vlade Srbije je da razgovara sa svakim građaninom a ja sam rekla da nemamo o čemu da razgovaramo sa nekoliko navodnih opozicionara. Kako da razgovaram sa Vukom Jeremićem o Kosovu kad je on prebacio tu temu iz UN? Možete li o porodičnim vrednostima da pričate sa Boškom Obradovićem u čijem pokretu žene shvataju kao objekte? Sa njima nemamo šta da pričamo“, kazala je Zorana Mihajlović.

Preuzeto sa: https://www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here