Home Izbori Šešelj: Da se Vučić kandiduje pa i njega da napadnem

Šešelj: Da se Vučić kandiduje pa i njega da napadnem

79
0
Vojislav Šešelj - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da će mu na predsedničkim izborima najteži kandidat biti lider SNS Aleksandar Vučić.

On je dodao i da za njega ima kečeve iz rukava kojim će ga argumentovano napadati.

„Čekamo da vidimo ko će mi iz SNS-a biti protivkandidat, verovatno će to biti Aleksandar Vučič, za njega već imam pripremljene razne argumentovane primedbe na njegovo delovanje kao predsednika vlade“, rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Šešelj je dodao da on i SRS, za razliku i od SNS-a i drugih partija, političke protivnike uvek argumentovano napadaju, te da će i u slučaju Aleksandra Vučića postupati kao i u napadima na predsedničke kandidate Vuka Jeremića i Sašu Jankovića.

„Moji rukavi su uvek puni kečeva, i kad ih god ih protresem, oni lete kao strelice na sve strane, a leteće i prema Vučiću kada ga kandiduju“, rekao je Šešelj i dodao da na izborima može da pobedi i Vučića i kandidata Vuka Jeremića.

Šešelj je dodao da mora da bude iskren i da kaže da mu je Vučić najteži protivkandidat.

„Vučić mi je najteži protivkadnidat, tako osećam, ali i objektivno je tako, mada sam ubeđen da nisam bez šansi, da mi borba nije iluzorna. Šansi ima, narod se pita“, rekao je Šešelj i dodao do se svašta može desiti do dana izbora.

Šešelj je za sledeću nedelju najavio i promociju drugog dela knjige „Vikiliks javlja“, u kome će biti objavljene depeše dobijene od Ambasade SAD a koje se donose na pravo političko nastojanje Vuka Jeremića. Dodao je da je prva tri dokumenta u kojima se Jeremić navodno zaklinje NATO-u već ustupio Informeru.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here