Home Izbori 2016 Vučić: Do februara odluka da li će biti opštih izbora

Vučić: Do februara odluka da li će biti opštih izbora

203
0
akzss90-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Svi znaju bolje od mene šta ću da uradim, izjavio je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na pitanje da li će prelomiti i ipak biti kandidat na predsedničkim izborima, ponavljajući da o tome neće da govori pre kraja januara ili početkom februara.

Veliki favoriti „Šešelj, Jeremić, Janković“, imaju neki od njih velika sredstva, ne znam odakle, ali oni uživaju ogromnu podršku javnosti, rekao bih nezasluženo, rekao je Vučić novinarima na beogradskom aerodromu.

Mi ćemo da se borimo, u nekom trenutku ćemo doneti odluku i predložićemo kandidata da se sa njima bori, rekao je Vučić i dodao da će se krajem januara ili u februaru znati da li će sa predsedničkim biti i opštih izbora.

On je rekao da se sada ne bavi izborima i da ima važnijih poslova kao premijer.

„Mislim da sam radio naporno, odgovorno, marljivo i ozbiljno u interesu svoje zemlje“, rekao je Vučić.

Ne plašim se ni Savamale, ni helikoptera, ni gardista

Tražili ste komisiju, dobićete komisiju, što se neko plaši bilo kakve istine, ja se ne plašim ničega, ni Savamale, ni helikoptera, ni gardista, izjavio je Vučić povodom formiranja komisije koja će ispitati okolnosti pogibije dvojice gardista u Topčideru 2004. godine.

Vučić je, odgovarajući na pitanje o saslušanju nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije Vuka Jeremića o tom slučaju, rekao da taj zahtev postoji nekoliko godina i da ne zna zašto to nije obavljeno do kraja.

Neću da dajem izjave o tome, rekao je Vučić.

Vučić je najavio i da će sledeće nedelje biti imenovan tužilac za ratne zločine.

Predsednik Vlade je izjavio i da je Srbija u postupku pronalaženja potencijalnog koncesionara sa aerodrom „Nikola Tesla“, uz uverenje da taj posao može da se završi na dobar način.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here