Home Vesti Vučić: Vidim da su drugi već pobedili na predsedničkim izborima

Vučić: Vidim da su drugi već pobedili na predsedničkim izborima

204
0
acicvu-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je i danas da ne razmišlja o predsedničkim izborima i da nije voljan za to, i ujedno je dodao da je ponosan na postignute rezultate.

– Vidim da su već drugi pobedili, bar prema istraživanjima koji sami objavljaju – rekao je premijer za TV Prva, navodeći da Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću želi svu sreću.

Na pitanje o kandidaturi Vojislava Šešelja za predsednika Srbije, Vučić je rekao da je mislio da je Šešelj favorit, ali da je istraživanje Đorđa Vukadinovića pokazalo da su to Jeremić i Janković.

– Mislim da su njih trojica apsolutni favoriti. Pokušaćemo da im se suprotstavimo, nikakav naročit problem, ali Srbija ne može da bude ničija rezervna klupa. Pokušaćemo da se tome suprotstavimo. Naše snage su male. Mi znamo kolika je sila koja ide protiv nas i u zemlji i van zemlje – istakao je Vučić u Nišu.

Vučić je, odgovarajući na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, rekao i da je ponosan na rad koji vlada marljivo i vredno obavlja, te da vidi da su već drugi pobedili.

Upitan da li će podržati aktuelnog predsednika, Vučić je odgovorio „o tom potom“ i naglasio da nije vreme za predsedničke izbore, već za važne projekte.

On nije precizno odgovorio ni kada će doneti odluku koga će podržati.

– Mi manji ćemo gledati da im se suprotstavimo, svoj trojici, a da li ćemo uspeti, videćemo. Ako ne uspemo, ništa strašno, Srbija će da promeni predsednika, verovatno posle toga i vladu, nikakav naročiti problem – rekao je Vučić i dodao da mu nije problem da im unapred čestita.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here