Home Vesti SPS: Jovanoviću je do Srbije stalo kao do lanjskog snega

SPS: Jovanoviću je do Srbije stalo kao do lanjskog snega

148
0
cedica-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

SPS dodaje da nije nikakva tajna da LDP na razne načine već više godina propagira nezavisnost Kosova.

Socijalistička partija Srbije smatra sramnim izjave Čedomira Jovanovića kojima pokušava da sakrije suštinu svoje politike – a to je da mu je do Srbije stalo kao do lanjskog snega, da jedino vodi računa o interesima pojedinih zapadnih zemalja čije stavove promoviše i da mu je važan jedino lični komoditet.

– Iz tog razloga Čeda je spreman da uradi sve, ama baš sve, protiv Srbije. Zato ga i bole reči Ivice Dačića koji je o njemu i njegovoj takozvanoj politici rekao samo istinu – navodi se u saopštenju.

SPS dodaje da nije nikakva tajna da LDP na razne načine već više godina propagira nezavisnost Kosova.

Za SPS nije uopšte sporno da Srbija treba da bude članica EU, ali ne po cenu ugrožavanja državnih i nacionalnih interesa srpskog naroda, niti po cenu remećenja tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa sa Rusijom i Kinom, piše u saopštenju.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je ranije danas da šef diplomatije Ivica Dačić nastavlja politikantski obračun sa opozicijom, te da je “sraman čin” zamena teza da LDP radi protiv interesa Srbije.

Jovanović je naveo da Dačić ne može da razume da njegove, kako kaže, “neodgovorne izjave” nanose štetu isključivo Srbiji i njenim interesima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here