Home Vesti VUČIĆ OTKRIO: Visoki funkcioner kriminalističke policije odavao podatke stranim službama

VUČIĆ OTKRIO: Visoki funkcioner kriminalističke policije odavao podatke stranim službama

127
0
avucic-kzss10-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

– Upravo se vodi postupak, što znači da imamo svu istinu, pitanje je samo da li će tužilac da proceni da je predmet pritvorski ili ne – rekao je Vučić.

Visoki funkcioner Uprave kriminalističe policije odavao je operativne podatke stranim službama i protiv njega se vodi postupak, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić.

– Upravo se vodi postupak, što znači da imamo svu istinu, pitanje je samo da li će tužilac da proceni da je predmet pritvorski ili ne. Ali, ne mislim da je pritvor važan, već okončanje postupka – rekao je Vučić na vanrednoj sednici Biroa za koordinaciju sližbi bezbednosti, na kojoj je razmotren i pojačan rad stranih obaveštajnih službi u Srbiji.

Premijer je u obraćanju javnosti istakao da je država zadovoljna rezultatima borbe protiv krimanala i korupcije u poslednja tri meseca i dodao da će država do kraja godine nekoliko puta žestoko udariti po kriminalcima.

– Zadovoljni smo rezultatima, to možete da vidite na ulici. Kad vam cena droge na ulici raste, to znači da su kriminalci pod pritiskom, kad vam cena opada znači da mogu neometano da deluju ili da imaju svoje različite vidove dogovora sa našim bezbednosnim strukturama- rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here