Home Vesti Počela sednica vlade, Vučić potom sa novinarima

Počela sednica vlade, Vučić potom sa novinarima

127
0
akzss90-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Sednica Vlade Srbije, na kojoj se očekuje da državni vrh zauzme stav o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama, počela je danas u 11 sati.

BEOGRAD – Sednica Vlade Srbije, na kojoj se očekuje da državni vrh zauzme stav o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama, počela je danas u 11 sati.

Nakon toga će premijer Aleksandar Vučić održati konferenciju za novinare, na kojoj će, kako je saopšteno iz vlade, govoriti o projektu elektronske evidencije novorođenih beba, ali se, takođe, očekuje da će odgovarati na sva aktuelna pitanja.

Nije saopšteno šta će biti na dnevnom redu današnje sednice vlade, a prema pisanju beogradskih medija, ta sednica je trebalo da bude održana juče, ali je odložena zbog konsultacija premijera Srbije Aleksandra Vučića uoči odluke o postupanju države u slučaju Trepča i Sporazuma o telekomunikacijama.

Premijer Vučić je u nedelju i ponedeljak održao niz konsultacija sa nadležnim ministrima i ključnim saradnicima povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanju kombinata Trepča.

Izvor: Tanjug

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here