Home Vesti Šarović: Vlada nema ideju kako da vodi zemlju

Šarović: Vlada nema ideju kako da vodi zemlju

130
0
Šarović: Vlada nema ideju kako da vodi zemlju
Foto: N1

Srpska radikalna stranka (SRS) „najoštrije“ je osudila državni vrh Srbije zbog, kako su naveli, tople dobrodošlice i crvenog tepiha koji su dočekali potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena. On je dodao da Vlada nema ideju kako će voditi zemlju.

„Tim činom su premijer Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić lupili šamar svim građanima Srbije i još jednom ubili one koji su stradali tokom zločinačke NATO agresije“, rekao je zamenik predsednika SRS Nemanja Šarović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je ocenio i da je Bajden dokazani srpski neprijatelj, a da je državni vrh Srbije pokušao da ubedi građane da je on prijatelj.

Šarović je naveo i da to što još nema sednica Skupštine Srbije sa novim zakonskim predlozima, iako Vlada Srbije tvrdi da ubrzano radi na reformama, govori o tome da Vlada nema ideju kako će voditi zemlju.

„Oni govore da su predstavnici opozicionih stranaka neradnici, a zapravo su neradnici oni koji sede u Vladi Srbije“, dodao je on.

Zamenik predsednika SRS je rekao i da će ta partija učiniti sve kako ne bi došlo do promene Ustava Srbije.

„Ukoliko bude menjan Ustav, on neće biti menjan zbog broja poslanika ili nečeg manje bitnog, već da bi Srbija tiho ili ne tiho priznala nezavisnost Kosova i Metohije“, rekao je Šarović.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here