Home Vesti Mrkonjić: Nema neizvesnosti da li će SPS biti u Vladi Srbije

Mrkonjić: Nema neizvesnosti da li će SPS biti u Vladi Srbije

127
0
Mrkonjić: Nema neizvesnosti da li će SPS biti u Vladi Srbije
Izvor: Medija centar Beograd

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je da u toj stranci ne postoji neizvesnost da li će biti u novoj Vladi Srbije.

„Ne bi trebalo da bude (neizvesnosti). U SPS-u je sigurno nema. Verujem ni kod (mandatara Aleksandra) Vučića“, rekao je Mrkonjić za NIN i dodao da su kod mandatara „i nož i pogača“.

Upitan o tome da ga je dnevni list „Kurir“ povezuje sa ubistvom novinara Slavka Ćuruvije, Mrkonjić je rekao da je svako povezivanje njega i Ćuruvije „čista budalaština“.

O Beogradu na vodi i Savamali
Mrkonjić je govoreći o „Beogradu na vodi“ rekao da bi voleo da je u taj projekat uključeno više stručnjaka i da su obavljene međunarodne konsultacije sa kredibilnim institucijama, „da bi to bio ‘Beograd na vodi’ kao organska celina sa gornjim delom grada“.

„Da sam detaljnije bio upoznat sa tim projektom, možda bih imao drugačiji utisak, ovako ne bih bio za izgradnju kula upravo da one ne bi dominirale celim pejzažem. U svakom slučaju voleo bih da o tome imamo više stručnih mišljenja domaćih i inostranih arhitekata i urbanista“, rekao je Mrkonjić.

On je dodao da su nadležni u slučaju rušenja objekata u Savamali, u izbornoj noći 24. na 25. april ove gdoine, morali da brže i efikasnije rade svoj posao.

„Ta budalaština dovodi u pitanje ceo jedan projekat koji je fenomenalan, bez obzira na to što ga ja zovem ‘Bal na vodi'“, rekao je Mrkonjić.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here