Home Vesti Radikal iz Apatina: Nisam otet, hoće da diskredituju SNS

Radikal iz Apatina: Nisam otet, hoće da diskredituju SNS

112
0
Apatin - Srbija izbori
Foto: B92

Apatin — Budući odbornik SRS u Skupstini opštine Apatin dr Miodrag Pavlović demantovao je glasine o tome da je navodno „kidnapovan“.

„Na ovaj način hoću da demantujem sve glasine koje postoje. Nemamo nikakvih problema. Demantujem navode o svojoj otmici. Otmice nema“, rekao je Pavlović u telefonskoj izjavi za Tanjugu.

„Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ne radi se ni o kakvoj otmici, ni o kakvoj prisili. To je želja da se diskredituje Srpska napredna stranka ili pojedini njeni članovi“, rekao je Pavlović.

On je dodao da je juče i danas primio više poziva od predsednika opštine Apatin i nekih članova o sastanku koji je trebalo da bude održan.

On je objasnio da je bio prvi na listi SRS i da je ta stranka osvojila dva odbornička mandata – jedan je njogov a drugi Miodraga Cvijetićanina.

On je rekao da će njih dvojica biti budući odbornici i da je za sada to jedina činjenica, a da je ostalo „sve naduvano“.

Predsednik opstine Apatin iz SPS Živorad Smiljanić optužio je lokalne naprednjake, kako su preneli mediji, da su „kidnapovali“ Pavlovića ispred zgrade opštine kada je trebalo da se sastane sa njim.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here