Home Vesti Opovo: Opštinski odbor PUPS-a prešao u SNS

Opovo: Opštinski odbor PUPS-a prešao u SNS

89
0
SNS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Opovo — Opštinski odbor Partije ujedinjenih penzionera iz Opova danas je pristupio SNS-u, saopštio je sad već bivši predsednik tog odbora Drago Terzić.

„Nakon desetogodišnjeg angažovanja u PUPS-u odlučio sam da pristupim SNS-u pošto ne mogu da budem član spore i inertne stranke i da sa strane posmatram pobednički tim SNS, koji igra u interesu građana Srbije u svakom pogledu“, rekao je Terzić nakon potpisivanja pristupnice SNS-u.

On je rekao da ta odluka nije motivisana ličnim razlozima, već zato što podržava politiku i program SNS i njenog predsednika i premijera, Aleksandra Vučića, koji je, kaže, svoj rad usmerio na oporavak Srbije, osnaživanje ekonomije i da Srbiju kao modernu i uređenu državu uputi ka EU.

Pristupnicu SNS potpisao je i predsednik Opštinskog Udruženja penzionera Žika Nestorović, u uverenju, kako je rekao, da je do sada samo SNS pokazala da brine za najstarije građane.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo Zoran Tasić ponovio je da je ovo rezultat dosadašnje dobre saradnje i dodao da je proteke nedelje pristupnice SNS u ovoj Opštini potpisalo 50 novih članova.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here