Home Ostali gradovi Potpredsednik Jedinstvene Srbije iz Bele Crkve prešao u SNS

Potpredsednik Jedinstvene Srbije iz Bele Crkve prešao u SNS

145
0
Jedinstvena Srbija - Srbija izbori
Foto: Južne vesti

Dosadašnji potpredsednik Jedinstvene Srbije (JS) i zamenik predsednika opštine Bela Crkva Marjan Aleksić prešao je danas u Srpsku naprednu stranku (SNS).

Dosadašnji potpredsednik Jedinstvene Srbije (JS) i zamenik predsednika opštine Bela Crkva Marjan Aleksić prešao je danas u Srpsku naprednu stranku (SNS).

„Aleksić je odluku obrazložio time da je u SNS-u i njenom predsedniku i premijeru Srbije Aleksandru Vučiću prepoznao snagu koja menja Srbiju na bolje i koja je jedina sposobna i spremna da se maksimalno posveti ostvarenju ciljeva usmerenih u oporavak i napredak Vojvodine i ove južnobanatske opštine“, objavila je Radio-televizija Pančevo na svom portalu.

Član Izvršnog odbora SNS i koordinator za južni Banat Branko Malović rekao je da prelazak Aleksića u redove „naprednjaka“ nije nikakvo iznenađenje, pošto ta stranka „svakim danom jača svoje redove u južnom Banatu“.

Članovi Opštinskog odbora SNS-a u Beloj Crkvi 23. decembra prošle godine ukazali su potpredsedniku te stranke i ministru pravde Srbije Nikoli Selakoviću da je nezaposlenost u Beloj Crkvi velika i da građani loše žive, a za tu situaciju su optužili zamenika predsednika opštine Marjana Aleksića.

Oni su izneli tvrdnje da je Aleksić kupujući preduzeća uništio privredu Bele Crkve, a nazvali su ga i lokalnim tajkunom.

Posle Aleksićevog prelaska u SNS očekuje se da će doći do prekomponovanja vlasti u Beloj Crkvi, tako što će većina odbornika Demokratske stranke (DS) preći u „naprednjake“, čime će DS biti izbačen iz vlasti u toj opštini, navela je RTV Pančevo pozivajući se na dobro obavešten izvor.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here