Home Ostali gradovi Vulin: Ne sumnjamo u izborni rezultat

Vulin: Ne sumnjamo u izborni rezultat

205
0
Aleksandar Vulin - Srbija izbori
Foto: B92/ Beta

Lajkovac — Presednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da koalicija koju čine SNS i PS u Lajkovcu na predstojećim izborima neće voditi klasičnu kampanju.

Lajkovac — Presednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da koalicija koju čine SNS i PS u Lajkovcu na predstojećim izborima neće voditi klasičnu kampanju.

On je naveo da će koalicija samo građanima predstaviti dosadašnje rezultate i sa njima postići dogovor o tome u kom pravcu žele da Srbija ide dalje.

On je nakon izborne konferencije PS kazao da u Lajkovcu ne sumnja u izborni rezultat i da je ponosan na sve što su do sada ostvarile u koaliciji SNS i PS.

„Ovde je srce Šumadije, a kako misli Šumadija tako misli Srbija, tako je uvek bilo. Raspoloženje koje ovde osećamo daje nam za pravo da kažemo da su izbori pred nama, da ne moramo uopšte voditi izbornu kampanju, ovi ljudi će samo izaći i reći: ovo smo radili proteklih godinu godinu i po, dve dana, to je dovoljno“, rekao je on.

Vulin je na izbornoj konferenciji Pokreta socijalista u Lajkovcu zahvalio partnerima iz SNS na svemu što su učinili u proteklom periodu u opštinama Lazarevac, Lajkovac i Ljig.

Na izbornoj konferenciji za predsednika gradskog odbora PS Lajkovac izabran je Živorad Bojičić, aktuelni predsednik te opštine.

„Da vidim tu opoziciju koja će izneti rezultate kakve će izneti ovi ljudi. Mirno ulazimo u izbore, ali ne ulazimo u izbornu godinu kao da smo rasterećeni, već kao da imamo još jednu obavezu da idemo u razgovor sa narodom, da potpišemo ugovor i sporazum sa Srbijom da vidimo kuda hoće da ide dalje i mi da pokažemo šta smo radili i čemu može dalje da se nada“, rekao je Vulin.

On je kazao da su građani Lajkovca osetili dobro šta znače petooktobarska nasilja, i da su imali hrabrosti da se odupru tome.

„Baš ovde u Lajkovcu, jedno od prvih mesta je gde je pružen otpor i gde se pokazalo da ima nade za Srbiju. Drago mi je da sam tu sa onima koji su tu borbu vodili“, rekao je Vulin.

Upitan o resoru koji vodi u narednoj godini, Vulin, koji je i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je kazao da će 2016. biti teška godina, i puna rada.

On je ukazao da je Ministarstvo na čijem je čelu ogromno i jedno od najvećih u Vladi jer brine o radu, zapošljavanju, boračkim i socijalnim pitanjima, korisnicma penzija, dečjih dodataka, porodiljskih nadoknada, tuđe nege i pomoći, domovima i centrima za socijalni rad….

„I naredne godine sačuvaćemo socijalna davanja na istom nivou, i hvala na tome premijeru Aleksandru Vucičhu koji je rekao da će se štedeti na svemu, ali ne na najugroženijima. Ne smanjujemo socijalna davanja ni za jedan jedni dinar“, rekao je Vulin.

Naredne godine, rekao je, vodiće se računa o tome da u svim mestima bude ujednačen kvalitet usluga i da se borcima vrati mesto u društvu koje im pripada.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here