Home Novi Pazar Ljajić: Ja bih sa Vučićem na izbore, a ako me odbije tu...

Ljajić: Ja bih sa Vučićem na izbore, a ako me odbije tu je Dačić!

206
0
Vučić, Dačić i Ljajić - Srbija izbori
Foto: sandzakpress.net

Novi Pazar, Srbija – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da im je SNS prvi izbor za koalicionu saradnju na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima, a SPS drugi ukoliko se ne napravi dogovor sa naprednjacima.

Novi Pazar, Srbija – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da im je SNS prvi izbor za koalicionu saradnju na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima, a SPS drugi u koliko se ne napravi dogovor sa naprednjacima.

SDPS bi zajedno sa SNS učestvovao na pokrajinskim i lokalnim izborima, a ukoliko takav dogovor izostane, SPS bi bila jedna od stranaka sa kojima bi razgovarali o eventualnoj koaliciji, rekao je Ljajić Tanjugu.

“To sam više puta izjavio, ali u ovom trenutku mi ne znamo kakvi su njihovi planovi”, dodao je Ljajić.

Prema njegovim rečima, SDPS i SPS su na poslednjim pokrajinskim izborima išli zajedno i osvojili više od 11 odsto glasova.

“To nam daje za pravo da i ovog puta to sigurno ponovimo. Veoma sam jasan, otvoren i transparentan u tom pogledu, SNS je prvi izbor, a SPS drugi u koliko ne napravimo dogovor sa SNS“, rekao je Ljajić

Izvor: www.sandzakpress.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here