Home Kraljevo Ljajić: Ne bi me iznenadilo raspisivanje parlamentarnih izbora na proleće

Ljajić: Ne bi me iznenadilo raspisivanje parlamentarnih izbora na proleće

223
0
rasim-6srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je večeras u Kraljevu da „ne bio bio iznenađen raspisivanjem parlamentarnih izbora na proleće naredne godine“.

Predsednik SDPS Rasim Ljajić izjavio je večeras u Kraljevu da „ne bio bio iznenađen raspisivanjem parlamentarnih izbora na proleće naredne godine“.

– Nemam nikakvu informaciju za republičke izbore. Mi se za te izbore ozbiljno pripremamo i ova tribina večeras u Kraljevu je upravo korak ka tim izborima na svim nivoima – rekao je Ljajić.

On je na tribini u organizaciji gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije kazao da mediji i istraživanja javnog mnenja ne prate dvoljno rad ove stranke.

– Mada nas mediji i istraživanja javnog mnenja ne prate dovoljno što je paradoksalno, tvrdim da smo po organizaciji, infrastrukturi i kvalitetu ljudi medju prvih pet stanaka u Srbiji. Na nekim izborima koji dolaze pokazaćemo svoju punu snagu o čemu govori i ova puna sala u Kraljevu – rekao je Ljajić, koji je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ljajić se na početku obraćanja nadovezao na pune sale na njihovim tribinama, kao što je bio slučaj u Kraljevu, rekavši da ih istraživači javnog mnjenja ne prepoznaju jer ih ne plaćaju.

– Ne dajemo pare za procente i nećemo to nikada ni uraditi. Mi znamo da gde god odemo čekaju nas ljudi. Na svim izborima na kojima smo učestvovali mi smo prelazili cenzus – rekao je Ljajić u Kraljevu.

Vlada mora da pronađe trajno rešenje za RTS, i da će se trenutno rešenje za plaćanje pretplate sprovoditi u narednih godinu dana.

– Vlada je definisala minimalnu mesečnu cenu od 150 dinara i verujemo da to nije cena koja će uticati na budžet domaćinstava. Ali, u perspektivi moramo da pronađemo trajno rešenje za RTS – kazao je Ljajić.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here