Home Vesti SNS poručuje DS: Izbori će brzo

SNS poručuje DS: Izbori će brzo

109
0
DS i SNS - Srbija izbori
Foto: pravda.rs

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da će izbori biti veoma brzo i da će grđjani jasno pokazati šta misle o njima.

Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci, onima koji očigledno i dalje žive u devedesetim, i koji nemaju ništa drugo da ponude građanima, osim što u decembru 2015. pominju Slobodana Miloševića, Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci da će izbori biti veoma brzo i da će grđjani jasno pokazati šta misle o njima, o 16 godina pljačke Bojana Pajtića i njegovih saradnika.

-Veoma nam je žao što su se demokrate uplašile zbog velike podrške građana koju uživa politika Aleksandra Vučića i SNS-a, ali nas njihova panika i nemoć ne čude jer znamo da nisu navikli da vide toliko ljudi po svojim odborima -navodi se u saopštenju novosadskog gradskog odbora SNS.

Gradski odbor Demokratske stranke Novi Sad ocenio je ranije danas da je miting Srpske napredne stranke „putujući cirkus“ koji će gradjani vrlo brzo zaboraviti, i da će se to već pokazati na narednim izborima.

-*Novosađani i Vojvodjani ce dobro zapamtiti ovaj putujući cirkus. Videćete na izborima – navodi se u saopštenju GO DS-a, uz ocenu da je SNS tim „antiopozicionim“ mitingom prevazišla samu sebe, prenosi RTS.

Demokrate su ocenile da je vladajuća stranka organizovala antiopozicione demonstracije ulicama Novog Sada, a zatim i miting podrške samoj sebi, „što u Srbiji nije viđeno još od vremena Slobodana Milošševića“.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here