Home Vesti Osniva se inicijalni odbor Pokreta ’’Levica Srbije – Borko Stefanović’’

Osniva se inicijalni odbor Pokreta ’’Levica Srbije – Borko Stefanović’’

132
0
Borko Stefanović - Srbija izbori
Foto: politika.rs

Pokret ’’Levica Srbije – Borko Stefanović’’ osnovaće danas inicijalni odbor za Novi Sad i Vojvodinu. Koordinatori tog radnog tela biće Stanko Bosnić, član stalnog sastava Glavnog odbora Demokratske stranke i Dragan Maksimović, prošlogodišnji kandidat za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke.

Pokret ’’Levica Srbije – Borko Stefanović’’ osnovaće danas inicijalni odbor za Novi Sad i Vojvodinu. Koordinatori tog radnog tela biće Stanko Bosnić, član stalnog sastava Glavnog odbora Demokratske stranke i Dragan Maksimović, prošlogodišnji kandidat za predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu. Oni su najavili da će danas istupiti iz Demokratske stranke.

– U prethodnom periodu postalo je sasvim jasno da se od DS ne može očekivati da će prihvatiti program koji ispred ličnih interesa pojedinaca stavlja opšti interes društva u celini. Kao rezultat toga, u narednim danima uslediće izlazak velikog broja pristalica DS iz redova stranke, a kao potvrda neophodnosti da se definiše nova, pravednija i pobednička politika, koja će građankama i građanima Republike Srbije vratiti veru u iskrene motive političkog delovanja – navodi se u saopštenju ’’Levice Srbije’’, uz napomenu da će taj Pokret uneti nova pravila u politički život Republike Srbije.

Izvor: www.blic.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here