Home Lideri Olgica V. Batić – Demohrišćanska stranka Srbije

Olgica V. Batić – Demohrišćanska stranka Srbije

185
0
Olgica V. Batić - Srbija izbori
Foto: Medija centar

Rođena je 7. decembra 1981. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završila je u Obrenovcu, a gimnaziju u Beogradu, gde i je diplomirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Nakon završenih studija priključila se advokatskom timu Demohrišćanske stranke Srbije, koji je vodio dr Vladan Batić, osnivač i tadašnji predsednik DHSS. Zastupnik je porodice ubijenih gardista na Topčideru 05.oktobra 2004. godine.

Na Skupštini Demohrišćanske stranke Srbije održanoj 03.septembra 2011. godine, izabrana je za predsednicu Demohrišćanske stranke Srbije.

Poslanica u republičkom parlamentu.

Profesionalna biografija

Advokat po porodičnoj tradiciji. Tokom advokatske karijere učestovala je u velikom broju sudskih procesa koji su zaokupili pažnju javnosti, gde se istakla veštinama u vođenju i menadžmentu tzv. „big case“ predmeta.

Iskustvo koje je sticala i u radu sa svojim ocem dr Vladanom Batićem pronašlo je svoje mesto u sudnicama širom zemlje gde je se nastavljajući porodičnu tradiciju dokazala kao advokat sposobna da i u najdelikatnijim procesima prevovremeno reagujući, brzo iznađe najpovoljnije rešenje po klijenta.

Tokom svoje advokatske karijere pokazala se kao izvanredno rešenje u onim procesima u kojima je potrebno posvećenim angažmanom proizvesti neophodan procesni efekat.

Od angažovanja na predmetima iz oblasti krvnih delikata, do zastupanja najvećih firmi u Srbiji, preko pružanja pomoći građanima u različitim oblastima, do danas, nastavlja da čuva i gradi tradiciju beležećii uspehe u svom profesionalnom advokatskom radu.

Vrstan poznavalac krivičnog prava, sa posebnim interesovanjem za građansko i privredno pravo.

Izvor: www.dshs.org.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here