Home Vesti DSS: Čanak i DS se sete paora samo pred izbore

DSS: Čanak i DS se sete paora samo pred izbore

156
0
Vojvodina  - Srbija izbori 2016

Ukoliko DS i LSV žele da spreče prodaju vojvođanske zemlje, treba da se pridruže DSS-u u zahtevu za referendum protiv EU, kaže Borko Ilić iz DSS-a.
Osim toga, Ilić je naveo da te dve stranke ne mogu u isto vreme biti i za Evropsku uniju i za zabranu prodaje zemljišta strancima.

Prema njegovim rečima, pitanje prodaje zemljišta strancima DS i LSV su pokrenule tek kada su videle da se ustalasala javnost jer se, kako je rekao, „Čanak i demokrate uvek pred izbore sete vojvođanskih paora“.
„Ne razumem ljude iz DS i LSV koji svako malo idu u Brisel po svoje mišljenje i puna su im usta Evropske unije i kako se zalažu za evropske vrednosti i za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, a u tom sporazumu, koga su oni potpisali i za koji su glasali, se kaže da zemlja u Srbiji može da se prodaje strancima, sada kažu da su za to da se ne može prodavati vojvodjanska zemlja“, rekao je Ilić.

On je rekao da Evropska unija nije švedski sto sa koga može da uzme ko šta želi, već da je to, kako je rekao, briselska administracija koja ne sluša ni građane Francuske, ni Slovačke, ni Poljske, ni Španije, Grčke i Portugalije i koja sluša samo interese finansijskog kapitala i krupnih industrijalaca.

„Skupite hrabrosti ,gospodo iz DS i LSV, i glasajte protiv EU, ali nemojte da lažete opet vojvođanske paore i da se uvek setite tih paora kada vam nestane nafte za vožnju sanki po Novom Sadu“, rekao je Ilić.

Izvor: www.b92.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here