Home Gradski izbori Poručnik Milovan Bajagić kandidat za gradonačelnika Novog Sada pokreta „Mi snaga naroda“...

Poručnik Milovan Bajagić kandidat za gradonačelnika Novog Sada pokreta „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića

29
0
DS nepravilnosti - Srbija izbori
Foto: RTV

Milovan Bajagić iz pokreta „Mi snaga naroda“ kandidat je za gradonačelnika Novog Sada, obnarodovala je organizacija Branimira Nestorovića.

– Na čelu naše liste za gradonačelnika nalazi se poručnik Milovan Bajagić, čovek od integriteta i iskustva, koji svojim radom u vojsci i kasnijem profesionalnom angažmanu u mnogim zemljama sveta dokazuje svoju posvećenost i sposobnost vođenja. Upravo zbog ovakvog kandidata, pokret „Mi Snaga Naroda“ nudi Novosađanima autentičnu alternativu, sposobnu da pruži konkretne odgovore na najvažnija pitanja koja tište naš grad – naveo je ovaj pokret na svom sajtu.

Bajagića predstavljaju kao stručnjaka za geopolitičke odnose i vojnog analitičara. U vojsci je bio na raznim pozicijama, a pojavio se kažu i na proslavi Dana Kobri, gde je bio pozvan kao „veteran najelitnije jedinice“.

– Kao analitičar piše članke i nastupa u medijima gde komentariše i sublimira ne samo aktuelne, već i istorijske događaje, otkrivajući mnoge pojedinosti o kojima se malo ili gotovo ništa ne zna – opisuju kolege Bajagića.

Navode da njihova lista okuplja ljude različitih struka i interesovanja, spremnih da zajedno rade na izgradnji bolje budućnosti za Novi Sad gde su izbori raspisani za 2. jun kao i u Beogradu.

– Svojim raznovrsnim iskustvima, veštinama i znanjima, naši kandidati su spremni da unesu novu dinamiku u lokalnu politiku i da pokrenu pozitivne promene koje su neophodne za napredak grada – dodaju u pokretu.

Nakon izbora u decembru „Mi – glas iz naroda“ čiji je Nestorović bio najpopularniji član krenuo je u više smerova. Na beogradskim izorima podelio se na tri frakcije, a u Skupštini Srbije na dve.

Novi naziv grupacije okupljene oko popularnog doktora je  „Mi snaga naroda“.

Izvor: Danas Online 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here