Home Beograd Obradović: Brnabić priznala da je SNS izgubio izbore u Beogradu

Obradović: Brnabić priznala da je SNS izgubio izbore u Beogradu

70
0
Glasanje - Srbija izbori
Foto: N1

Odlukom da se Privremeni organ u Beogradu formira u skladu sa rezultatima izbora iz 2022. godine, Vlada Srbije zapravo je priznala da su izbori poništeni zbog izborne krađe, a da je koalicija SNS i SPS pojačana Šešeljem i radikalima izgubila izbore uz svu tu krađu, rekao je prof. dr Vladimir Obradović, član Privremenog organa, čiju izjavu prenosimo u celosti.

– Šapić, Nikodijević i Mirković moraju shvatiti da nemaju pravo da donose odluke, koje nisu u nadležnosti Privremenog organa, što su redovno radili od njihovog imenovanja. Takođe, moraju znati da to što govore da su ovo novi izbori, neće ih spasiti od odgovornosti za kupovinu glasova, zloupotrebu budžetskih sredstava – kao što je zakup bilborda za funkcionersku kampanju i sve druge izborne malverzacije u koje su bili uključeni, kao i njihovi saradnici poput direktora Beogradske arene, Gorana Grbovića, koji je dozvolio da se u Areni organizuje sabirni centar za birače koji ne žive u našem gradu, a ni dan danas ne znamo da li je i kome iznajmljena dvorana koja je u vlasništvu građana Beograda.

– Potpuno je jasno da Beograđani neće ovu vlast i da će nakon izbora koji će biti organizovani pošto se primene preporuke ODIHR-a, koje treba da omoguće normalan izborni proces, ova nesposobna, bahata i korumpirana vlast otići u istoriju. Nezavisno pravosuđe će se baviti ljudima koji su odgovorni za uništavanje grada, maltretiranje ljudi i korupciju – poručio je prof. dr Vladimir Obradović.

 

Izvor: Direktno.rs

 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here