Home Beograd Nestorović: Nemam ambiciju da postanem ministar, niti da naša lista bude deo...

Nestorović: Nemam ambiciju da postanem ministar, niti da naša lista bude deo vlasti

105
0
Foto: Tanjug video
Foto: Tanjug video

Nosilac parlamentarne liste „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da nema ambiciju da postane ministar, niti da pokret po svaku cenu bude deo vlasti, ponavljajući stav i da neće davati podršku nijednoj opciji za formiranje većine u Skupštini grada Beograda.

„Nije ideja da uđemo u vlast odmah. Mi smo mnogo mali, tek smo u formiranju stranke. Želimo da u naredne dve-tri godine osnujemo jedan jak pokret koji će moći da bude učesnik u nekoj vlasti. Jer kad si mali i manjinski partner uz jednu veliku, jaku partiju, ona te proguta“, rekao je Nestorović za list Politika.

Ponovio je da se većina odbornika te liste u Skupštini grada Beograda neće opredeljivati ni za poziciju, ni za opoziciju, već da će im novi izbori, ako ih bude, biti „odskočna daska“ za jačanje pokreta.

„Po nekim istraživanjima javnog mnjenja, mi smo na izborima dobili više od 10 odsto, a ovi izbori su na republičkom nivou baš raščistili političku scenu. Desilo se nešto što je meni teško objašnjivo – Socijalistička partija Srbije je u prilično velikom padu, takozvane patriotske snage su praktično iščezle, a koalicija oko Miloša Jovanovića je, po mom mišljenju, izdala svoje birače“, ocenio je Nestorović.

Izvor: N1 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here