Home Beograd SNS: Ubedljiva pobeda i na ponovljenim izborima

SNS: Ubedljiva pobeda i na ponovljenim izborima

117
0
foto FoNet/Instagram Miloš Vučević

Srpska napredna stranka (SNS) je saopštila da je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” večeras pobedila na ponovljenim izborima za narodne poslanike, na svim biračkim mestima.

Više od pet hiljada građana danas je moglo da glasa na ponovljuenim izborima, na dva biračka mesta u Bačkom Petrovcu, tri u Beloj Palanci i na po jednom mestu u opštinama Beočin, Mionica i Petrovac na Mlavi.

Ta vladajuća stranka je u saopštenju navela da je „sa ubedljivom razlikom“ pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori za narodne poslanike,

„U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, SNS je uvećala dominaciju na 70 odsto osvojenih glasova“, piše u saopštenju.

SNS je dodala da je „najsnažnija podrška građana ostvarena u Beloj Palanci gde je lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ osvojila 84.27 odsto glasova“.

U saopštenju piše da je drugoplasirana lista „Srbija protiv nasilja“ sa osvojenih 3,44 odsto glasova.

SNS se zahvalila se na „ogromnoj podršci i pomoći“ predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su, kako je ukazala njhova snaga.

„Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države“, dodaje se.

Izvor: Danas Online