Home Vesti Ana Brnabić u Predsedništvu SNS-a

Ana Brnabić u Predsedništvu SNS-a

140
0
getty images-srbijaizbori
Foto: Getty images

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić saopštio je danas da je doneta odluka na Glavnom odboru stranke da premijerka Ana Brnabić postane članica Predsedništva SNS-a.


Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić saopštio je danas da je doneta odluka na Glavnom odboru stranke da premijerka Ana Brnabić postane članica Predsedništva SNS-a.
Srpska napredna stranka (SNS) će od juna 2020. godine imati potpuno novo rukovodstvo, najavio je on i dodao da je aklamacijiom svih članova Glavnog odbora Ana Brnabić postala članica SNS.

Vučić je najavio da će Skupština SNS biti na Vidovdan gde će biti novo rukovodstvo, koje će, kako je rekao, on predložiti.

„Rukovodstvo, koje će biti u stanju da se bori sa nadolazećim izazovima i mnogo teških stvari koje će biti pred Srbijom. Na svim izbornim listama SNS biće mladi ljudi“, rekao je Vučić i dodao da je namera je „da se zamene oni koji su se malo umorili i oni koji su nameravali da budu veliki šefovi“.

Vučić je rekao da se neće kandovati za funkciju na predsednika SNS na Skupštini ove stranke. Posle sednice Glavnog odbora SNS, on je izjavio da je bilo velikih pritisaka, ali je odlučio „da sastavi svoj tim jer ne želi da postane tajkunska već stranka naroda“.

On je rekao da je na sednici GO SNS govorio „o sebi i svojim greškama“ i napomehuo „da je predsednik SNS bar još do juna“. Govoreći o izborima, on je rekao da će je zadatak SNS pobeda što neće biti lako jer su sve stranke protiv SNS, koja je, po njegovoj oceni !sinonim razvoja, napretka i prosperiteta Srbije“.

„Nikada ne smemo dozvoliti da naša stranka bude poptun nekadašnjih stranaka DOS, Đilasa, Jeremića, Tadića…“, rekao je Vučić.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here