Home Parlamentarni izbori Krkobabić: Izbori su samo Vučićeva odluka

Krkobabić: Izbori su samo Vučićeva odluka

107
0
Milan Krkobabić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Lider PUPS Milan Krkobabić kaže da će o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora uz predsedničke odlučiti premijer.

On dodaje da je ta stranka za izbore uvek spremna i da su izbori uvek dobri.

„Vučić je stekao pravo da raspiše izbore i to je samo njegova odluka, mi iz PUPS-a ne polemišemo o tome. Spremni smo za izbore, bilo predsednicke, bilo parlamentarne i tu nema dileme. Takođe, spremni smo da radimo i sve je jasno. Imamo neke političke opcije koje smatraju da moraju da budu u Vladi, svako ima pravo na to, ali mi se ne bavimo time“, rekao je Krkobabić na TV Pink.

On je dodao da su građani u Srbiji umorni od silnih političkih obećanja, jer je malo onih koji nešto konkretno rade.

„Ključno je da mi radimo, da cene padaju, da će se penzije vratiti na stari nivo. Pokazatelji su dobri, Vučić je sačuvao penzije, njegova ekonomska politika je dobra, a sada sagledavamo rezultate svega što smo postigli“, rekao je Krkobabić zahvalivši penzionerima koji su „podmetnuli svoja leđa“, jer to nije bilo lako, uz opasku da i bogati treba da urade isto.

Upitan da li Srbiji trebaju parlamentarni izbori, on kaže da su izbori uvek dobri.

„Prica se da koštaju, a mi smo toliko para bacili u prethodnom periodu, pocevši od RTB Bor pa nadalje. Mnogi sada glume Švajcarce, kao štede, a nekada su rasipali državni novac. Za izbore sam uvek spreman“, poručio je lider PUPS-a.

Krkobabić objašnjava da on obilazi sela po Srbiji i da ljudi iz provincije smatraju da postoje dve slike Srbije – virtuelna i realna.

„Otvaramo pošte po celoj državi, gradimo infrastrukturu i ulažemo u sela, kako bi građani imali osnovno za normalno funkcionisanje. Ponovo uvodimo zadruge po selima, oživljavamo sela, samim tim i tržište poljoprivrednih proizvoda je bogatije, otvaraju se nova radna mesta, ulažemo u buducnost Srbije“, zaključio je Krkobabić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here