Home Izbori Blic: Nikolić bi Moskvu; Nikolić: Koga uslovljavam u SNS?

Blic: Nikolić bi Moskvu; Nikolić: Koga uslovljavam u SNS?

137
0
Tomislav Nikolić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić reagovao je na pisanje “Blica“ da ako ne bude kandidat za predsednika Srbije traži mesto ambasadora u Rusiji.

On je za Sputnjik te navode nazvao izmišljotinama, sračunatim na omalovažavanje.

“Izmišljotina kojom me omalovažavaju i predstavljaju kao čoveka koji bi samo da zgrabi nešto. A zašto ne napišu kome sam to u SNS-u postavio takve uslove?“, prokomentarisao je Nikolić za Sputnjik.

“Blic“ je objavio da Nikolić, ukoliko ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije, očekuje mesto ambasadora u Moskvi, kao i da je za njegovog sina Radomira u tom slučaju osigurana funkcija, kako se navodi, predsednika Parlamenta.

Kako u tekstu piše, Nikolić ima podršku zvanične Moskve koja smatra da on treba da se kandiduje za predsednika i spremna je da ga podrži i pomogne njegovu kampanju. Pozivajući se na neimenovani izvor iz strane diplomatije, list piše da Nikolića Rusi ohrabruju da, ukoliko ne bude kandidat SNS-a, osnuje stranku i sam krene u kampanju.

Izvor lista iz SNS-a kaže da će narednih dana biti održano nekoliko sastanaka Nikolića i premijera Aleksandra Vučića i da će sve karte biti na stolu.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here