Home Izbori Novi Sad: Dveri krenule u predsedničku kampanju

Novi Sad: Dveri krenule u predsedničku kampanju

151
0
Dveri - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Novi Sad — Srpski pokret Dveri je Konvencijom u amfiteatru SPENS-a u Novom Sadu otpočeo predizbornu kampanju za predstojeće predsedničke izbore u Srbiji.

Lider i predsednički kandidat Dveri Boško Obradović rekao je da je taj pokret apsolutno spreman za predsedničke, ali i za vanredne parlamentarne izbore, ukoliko oni budu raspisani.

On je kazao da Dveri zastupaju politiku koja štiti domaću privredu i poljoprivredu, koja na prvo mesto stavlja porodicu i koja će, kako je rekao, „zaustaviti veliku pljačku naroda od strane MMF-a, stranih banaka i korumpiranih političara“.

Obradović kaže da su Dveri spremne da samostalno izađu na vanredne parlamentarne izbore, ukoliko do njih dođe, a da će o eventualnim koalicijama odlučivati glavni odbor te stranke.

„Rešili smo da predsedničku kampanju započnemo u Novom Sadu upravo na Dan Grada, jer želimo da pošaljemo jasnu poruku da Dveri doživljavaju Vojvodinu kao najveću srpsku nacionalnu pobedu u 20. veku. Vojvodina je naša žitnica i kulturno izvorište, a ideali Matice srpske, Ujedinjene omladine srpske i Kola srpskih sestara su vrednosti koje mi danas baštinimo“, rekao je Obradović.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here