Home Izbori Vučić:Vlast da se menja na ulici, taj film neće da gledaju

Vučić:Vlast da se menja na ulici, taj film neće da gledaju

142
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Vlast da se menja na ulici, taj film neće da gledaju, poručio je premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić svojim političkim oponentima.

Vlast da se menja na ulici, taj film neće da gledaju, poručio je premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić svojim političkim oponentima.

On je to istakao odgovarajući na pitanja na pres konferenciji koju je držao s liderom Nove demokratije Micotakisom.

„I milion i pet da skupe, a nisam video ni pet hiljada da mogu, ali i pet miliona da skupe reći ću – ne može, idemo na izbore, a to, na silu, to može jedino ako se nešto desi“, poručio je Vučić.

Kako je naveo, bar da imaju ideju, nego osećaju da su mnogo jaki, „sednu tako njih trojica pa kažu to ćemo da uradimo, pa glasaju na mrežama“.

„Moraće ovako – da uzmu papirče, pa zaokruže, pa da vidimo koga će narod da izabere“, rekao je Vučić i ponovio da su sve drugo priče za malu decu.

Upitan kako komentariše susrete i razgovore o zajedničkom kandidatu za predsednika opozicije, Vučić je rekao da za te susrete nije zainteresovan, da im želi da se lepo druže i provode…

„A što se tiče izbora, obećavam da ćemo da se borimo i to istinom, a ne ovakvim lažima – glasajte za nas, daćemo veće plate. Zato proverite da li možete da glasate za odgovorne ljude ili za one koji će da vas lažu“, porucio je.

Kako je rekao, i Micotakis je došao u Srbiju da čestita na hrabrim reformama koje, kako je primetio, možda njegova zemlja nije mogla da sprovede, poručivši: „Ipak je važna volja naroda, šta bude rekao tako će da bude“.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here