Home Vesti BEČIĆEVA KRITIKA UPUĆENA SLUŽBAMA BEZBEDNOSNTI: Moraće da preuzmu odgovornost

BEČIĆEVA KRITIKA UPUĆENA SLUŽBAMA BEZBEDNOSNTI: Moraće da preuzmu odgovornost

163
0
kutija1-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Bečić je izjavio da bezbednosne službe moraju da preuzmu i odgovornost za nastalu pretnju po bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Povodom najnovijih dešavanja u blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića, kada je pronađen automobil sa arsenalom oružja, oglasili su se predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić i GO SNS Subotice.

Bečić je izjavio da bezbednosne službe moraju da preuzmu i odgovornost za nastalu pretnju po bezbednost premijera Aleksandra Vučića i njegove porodice, te da je situacija maksimalno ozbiljna i da ne možemo biti zadovoljni samo odgovorima koje nam bezbednosne službe duguju.

– Tu je i odgovornost koju bezbednosne službe moraju preuzeti za nastalu pretnju po bezbednost premijera i njegove porodice, koja je uznemirila građane i celokupnu javnost – rekao je Bečić i istakao da će na sednici Odbora, po objavljivanju kompletnog izveštaja o ugrožavanju bezbednosti premijera, biti utvrđeno da li su postojale greške i čije i biće predložena izmena zakonske regulative koja se odnosi na sprovođenje bezbednosnih mera u odnosu na najviše državne funkcionere.

On je objasnio da će biti predložena izmena zakona, kako se ovako nešto nikada više ne bi dešavalo, jer to, kaže, građani očekuju od nas.

– Srbija se ponosi uspesima koje ostvarujemo u sprovođenju reformi i neće dozvoliti svakodnevne pokušaje izazivanja nestabilnosti – zaključio je Bečić.

Podizanje nivoa bezbednosti predsednika Vlade Srbije na najviši nivo, ali i odgovor na pitanje kome odgovara narušavanje stabilnosti zemlje, i kome smeta što politika koju vodi Aleksandar Vučić ima rezultate i ogromnu podršku građana Srbije, traže i iz GO SNS Subotice.

– Dok čekamo odgovore na ova i slična pitanja, SNS će nastaviti svakodnevno da se bori za moderniju, uređeniju i perpektivniju Srbiju u kojoj se poštuju njene institucije i svi njeni građani. Samo na taj način Srbija će nastaviti putem kojim ide poslednje četiri godine i koji daje vidljive rezultate na svakom koraku – naveo je u nedelju predsednik GO SNS Subotica Bogdan Laban.

On je naglasio da svi članovi i simpatizeri SNS Severno-bačkog okruga izražavaju punu i bezrezervnu podršku našem premijeru i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću, u nastojanjima da čvrsto stane na put stranim i domaćim pokušajima da se Srbija vrati unazad.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here