Home Jagodina JS sama na izborima u 23 opštine

JS sama na izborima u 23 opštine

438
0
srbijaizbori.com,Izvor: Tanjug Jagodina -
Foto: Beta, Arhiva

– Jedinstvena Srbija će izaći sama na lokalne izbore u 23 opštine i grada u Srbiji, kaže predsednik JS Dragan Marković Palma.

Izvor: Tanjug Jagodina –

– Jedinstvena Srbija će izaći sama na lokalne izbore u 23 opštine i grada u Srbiji, kaže predsednik JS Dragan Marković Palma.

Foto: Beta, Arhiva

Ova odluka je, prema njegovim rečima, donesena zbog nemogućnosti dogovora predsednika odbora iz koalicije SPS-PUPS-JS o zajedničkom nastupu. „Sami izlazimo zato što se u tim opštinama i gradovima predsednici gradskih i opštinskih odbora SPS, PUPS i JS nisu mogli da dogovore o zajedničkom izalasku, i mi, lederi ovih partija, smo im dali ‘zeleno svetlo’ da, ako se ne dogovore, neka ide svako posebno“, rekao je Marković. Za sada, izgleda, samo JS ide sama sa listom „Dragan Marković Palma – JS“, dodao je on i napomenuo da je reč o gradovima i opštinama iz četiri regiona. „U 95 osto gradova i opština u Srbiji računamo da ćemo preći cenzus i da ćemo imati odbornike, i ne samo to, već ćemo biti i deo vlasti“, rekao je Marković. „Posle ovih izbora tačno će se videti koliko ko ima popularnost u Srbiji“, istakao je on i napomenuo da sa „JS nije kao slučaj kao sa nekim malim partijama, koje nigde na izbore nisu izašle same nego se vežu za velike partije“.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here