Home Beograd Stanković: U četvrtak sednica Predsedništva Novog DSS, razmatraćemo odluke o izborima u...

Stanković: U četvrtak sednica Predsedništva Novog DSS, razmatraćemo odluke o izborima u Beogradu

78
0
papir-srbjaizbori
Foto: Thinkstock

Član predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Stanković izjavio je danas da će u četvrtak biti održana sednica predsedništva te stranke na kojoj će biti razmatrane odluke vezane za predstojeće ponovljene izbore u Beogradu.

Stanković je, gostujući na N1 televiziji, ocenio da je opozicija pokazala snagu da može da se dođe do novih izbora, prenela je stranka u saopštenju.

„Na nama u opoziciji je da sinhronizujemo zahteve, izađemo s njima i dosledno se borimo za njih. Izbora moraju da se održe pod fer i pravednim uslovima, drugačijim u odnosu na decembarske“, dodao je član predsedništva Novog DSS-a.

On je naveo da niko iz opozicije ne traži ništa iz nekog „kaprica“, već samo fer i poštene uslove za izbore, što propisuju Ustav Srbije i zakoni države.

Stanković je ocenio i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nipodaštava i članove sopstvene stranke“, dodavši da se ne treba plašiti promena, jer su one dobro za svako društvo, „a biće dobre i za članove Srpske napredne stranke“.

Na pitanje o eventualnom izlasku na izbore sa listom „Srbija protiv nasilja“, on je naveo da Novi DSS „ne beži od toga da se razgovara, ali da je još rano“ za takve odluke.

 

Izvor: Danas Online 

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here