Home Beograd „Vlast želi da ponovi krađu ako izbore zakaže za 28. april“

„Vlast želi da ponovi krađu ako izbore zakaže za 28. april“

74
0
Glasačka kutija- Srbija izbori
Foto: N1

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje govor predsednika Srbije i najnovije aktivnosti SNS u kojima hitno iz svih javnih preduzeća širom Srbije šalju zaposlene, da pod pretnjom otkaza idu u kampanju od vrata do vrata u Beogradu, kao jasnu potvrdu da imaju nameru da ponove krađu i na ponovljenim izborima.

– Ukoliko se hitno, u najkraćem mogućem roku, a to je za 28.april, raspišu izbori za Beograd, jasno je da je vlast odlučila da ponovi scenario od 17. decembra. U tako kratkom roku je nemoguće očistiti birački spisak od glasača kojima su dodeljena lažna prebivališta sa namerim da glasaju za SNS u Beogradu, a inače žive u drugim gradovima i državama. Jedini odgovor celokupne opozicije u tom slučaju mora biti da se svim sredstvima onemogući održavanje takve farse od izbora i zloupotreba izbornog procesa – izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

– Izbori mogu da se održe i 2. juna, a da budu u skladu sa zakonskim rokovima. Do tog roka mogu se stvoriti uslovi za fer i demokratske izbore, ako vlast to uopšte želi. Ako ne, čekaju nas opet tenzije u društvu i sukobi za koje odgovornost preuzima isključivo vlast, a zatim vrlo brzo opet izbori – dodao je Mihailović.

 

Izvor: Direktno.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here