Home Vesti Glavni odbor SNS u nedelju, očekuje se odluka o kandidatu za predsednika

Glavni odbor SNS u nedelju, očekuje se odluka o kandidatu za predsednika

251
0
sns 1

Glavni odbor Srpske napredne stranke održaće se u nedelju 13. februara, u 12 časova, u beogradskoj Kombank dvorani, saznaje Danas.


Glavni odbor Srpske napredne stranke održaće se u nedelju 13. februara, u 12 časova, u beogradskoj Kombank dvorani, saznaje Danas.
Očekuje se da će biti odluke o kandidatu SNS za predsednika, ali i formalizovanje liste za parlamentarne i beogradske izbore.

Iako je predsednik SNS Aleksandar Vučić krajem prošle godine najavio da će Srpska napredna stranka koju vodi, između 15. februara i početka marta doneti odluku o kandidatu za predsedničke izbore, potpredsednik SNS Miloš Vučević je pomerio taj datum i najavio da bi to moglo da se dogodi već krajem januara.
Kako te sednice, i pred Vučevićeve najave u jutarnjem programu PINK-a, u januaru nije bilo, za očekivati bi bilo da se o tome govori na sednici u nedelju.

Vučević je u istom gostovanju pozvao predsednika SNS da se kandiduje, ali nije jedini koji to uradio. Izvori našeg lista iz SNS su naveli početkom januara, da je priča sa pozivanjem Vučića da se kandiduje “već viđena“ i da je u svrhu marketinške propagande kako bi se glasačima Vučić prikazao kao najbolji kandidat, ali i kako bi se birači, pre svega SNS-a, držali u neizvesnosti.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here