Home Vesti Smenjeno rukovodstvo naprednjaka u Užicu predložilo Vučića za predsednika SNS

Smenjeno rukovodstvo naprednjaka u Užicu predložilo Vučića za predsednika SNS

159
0
vucic-sns-srbijaizbori

Iako je pre dve sedmice raspušten, Gradski odbor SNS u Užicu je odlučio da predloži Aleksandra Vučića za predsednika SNS, čijom voljom je taj odbor i raspušten.

Iako je pre dve sedmice raspušten, Gradski odbor SNS u Užicu je odlučio da predloži Aleksandra Vučića za predsednika SNS, čijom voljom je taj odbor i raspušten.
„Gradski odbor SNS Užice, na večerašnjem sastanku, jednoglasno je doneo odluku da predloži Aleksandra Vučića za predsednika SNS“.

To je sve što piše u informaciji koja je objavljena 22. novembra, na zvaničnoj Fejsbuk stranici užičkih naprednjaka.
Poput drugih odbora u Srbiji, i užički naprednjaci su imali potrebu da javno iskažu podršku Vučiću uoči Skupštine SNS, koja će se održati 27. novembra.

Međutim, ta odluka je upitna, jer je odbor užičkih naprednaka raspušten dve sedmice pre nego što je „odlučio“ da predloži Vučića za još jedan mandat šefa stranke.

Kako je rukovodstvo užičkih naprednjaka smenjeno, stranačke odluke bi trebalo da donose poverenici koji su, Vučićevom odlukom, nedavno imenovani.

Taj odbor je, kako je Danas pisao, raspušten 9.novembra, odlukom Izvršnog odbora SNS i odlukom predsednika stranke Aleksandra Vučića.

Za poverenike su imenovani Jelena Raković Radivojević, aktuelna gradonačelnica Užica, i Slobodan Šiljković, član Gradskog veća i direktor JP Pošta Srbije za Užice, Šabac i Valjevo.

Preuzeto sa: https://www.danas.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here